10 maj 2014

i baj pink skit for a kiss

hallå där!! livet rullar på i 180 med examensprojekt och massa annat runt omkring. nu är det iaf endast två veckor kvar av skola och sen drar vi till kroatien (!!) och sen efter det väntar massa annat skoj när vi kommer hem *teaser*!!  gäller väl bara att KÄMPA PÅ tills dess! iaf, då second hand-shopping är lite som "terapi" för mig när det är mycket som händer och man bara vill "stänga av" lite (asså hej lyxfällan) blev det EN DEL loppisar och second hand-besök förra veckan, tänkte visa lite vad jag shoppat!! ok känns som att denna blogg bara handlar om konsumtion men vad hela jag ÄR ju konsumtion om ni inte fattat det!!! TAKE IT OR LEAVE IT I'M STILL GONNA SHINE!! *försvinner i rökmoln*

så kul (ok e kanske bara jag som tycker det) att jag hittat två till såna flaskor med kork i varsin färg, så nu har jag alla färger!! :D:D vet fortfarande inte exakt vad det är, bara typ att de kallas "apoteksburkar från belgien" men tycker de e fett fina iaf!! har även hittat gustavsbergs prisma-assietter för 5 kr styck, är sjukt peppad på att försöka hitta kopparna till också!! sen lite smycken, stora örhängen samt världens finaste ring, EXAKT en sån jag letat efter i tusen år. och till sist en bricka för två kronor, HAHA så billig!!

har även blivit en del kläder också (orkar dock ej lägga upp bilder på alla..lol så himla slapp bloggerska :( ) men här är iaf ett linne i göttig 2000-talsstil och en kepa!!

nu ska vi ta oss ut och rösta (på F! såklart!!), köpa bubbel och sen ikväll fira freja! kulkul!! PUSS OCH KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar