23 juli 2014

SUMMER INSPO FRESH WOW

tjoo! har varit lite bitter de senaste dagarna pga 1. har blivit förkyld 2. har blivit förkyld PÅ MIN SEMESTER :@ händer därför inte så mycket spännande i mitt liv! aja, hoppas att det blir bättre till helgen!!

kände att det var dags för ett litet fashion inspo-inlägg, dels pga att jag börjat tjuvspana på höstkläder och börjat göra inköpslistor inför hösten osv vilket känns TOO SOON och dels för att jag ej tänkt att köpa något mer plagg fram till 25:e augusti (då får jag min första lön TJOHO!!) så har typ noll inspo när det kommer till sommaroutfits!! lol aja, hoppas nu med detta inlägg att jag ska kunna njuta av resten av sommaren i de plagg jag har och ej tänka på hösten!! YES NU KÖR VI

man kan väl säga att ledorden är: långa fladdriga plagg, tunna skjortor, comfy, "boheme chic" (skoja) samt mycket mönster!! tänker även att om jag skulle hitta ett par röda shorts med hög midja billigt second hand så har jag tillåtelse att slå till! 

drog även ihop ett litet outfitkollage som visar standardoutfiten jag kört med hela sommaren (och lär göra resten av sommaren):

 • skjorta, H&M
 • shorts, H&M (köpte dessa i slutet av maj och de har lätt blivit sommarens bästa plagg!!)
 • rygga, eastpak
 • birkenstocks
 • kaftan, lindex (köpte även denna då jag hittade den på rea på halva priset, ca världens göttigaste plagg!!)

mm känner mig redan sjukt inspirerad!! aja, ses på beachen! soliga kramar linny

ps. bilderna finns som vanligt på min pinterest! ds.

2 kommentarer:

 1. jag är också sjuk på semestern, är helt gråtfärdig över detta faktum. :(
  och kaftan! det måste jag köpa. har typ fem kaftaner i en shoppingbag på ASOS som jag av någon anledning aldrig beställer (de har säkert raderats by now).

  SvaraRadera
 2. eller hur, känns så värdelöst!! :(
  KÖP! du kommer inte ångra dig!! "piffar upp" vilken outfit som helst (lol men de e sant!!) och man känner sig så mystisk och bohemisk i dem!! :D

  SvaraRadera